• Cég neve

  • Kategóriák

Kiemelt partnereink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Partnereink

Oscar Kft. – Márvány és Gránit

Cégünk készít: pultot, ablakpárkányt, lépcsőt, kandallót, fal- és padlóburkolatot, mosdót, zuhanytálcát, falikutat, kerti kiegészítőt, konyhapultot, könyöklőt.

Ho-Hó Horgászcentrum

Kecskeméti üzletünkben kibővült termékválasztékkal, 100 m2-en várjuk kedves vásárlóinkat. Üzletünkben található több mint 150-féle orsó, több mint 200-féle bot és közel tízezer kiegészítő termék.

MixImmo Ingatlan Iroda

Cégünk Ingatlan-közvetítés eladó és vevő, illetve bérlő és bérbeadó között. főleg Budapest XVII-XVIII-XX. és XXIII. kerülete, de Dél-pesten és Pestmegyében is több eladásra, cserére váró ingatlanunk van.

RealNetTeam Ingatlaniroda

Ingatlan-közvetítés eladó és vevő, illetve bérlő és bérbeadó között. Főleg Budapest XVII-XVIII-XX. és XXIII. kerülete, de Dél-pesten és Pestmegyében is több eladásra, cserére váró ingatlanunk van.

RealNetTeam Ingatlaniroda

Ingatlan-közvetítés eladó és vevő, illetve bérlő és bérbeadó között. Főleg Budapest XVII-XVIII-XX. és XXIII. kerülete, de Dél-pesten és Pestmegyében is több eladásra, cserére váró ingatlanunk van.

Abakusz Számítástechnika

A cég fő profilja számítástechnikai eszközök, kiegészítők és kellékanyagok forgalmazása. Igény szerint vállaljuk számítógépek összeállítását, szoftverek telepítését, szervizelését.

Zsuzsa Optika

Ingyenes computeres látásvizsgálat, szemüvegkészítés akár 20 perc alatt, kontaktlencse-illesztés, tanácsadás, szemüvegek javítása stb.

DVL Villanyszerelési szakáruház

A DVL Üzletház egyik legszélesebb termékpalettájával rendelkező kereskedelmi egysége. Kiváló minőségű áruival és a hozzájuk kapcsolódó vevő centrikus szolgáltatásaival méltán tartozik a régió legjobbjai közé.

DVL Villanyszerelési üzlet

A DVL Üzletház egyik legszélesebb termékpalettájával rendelkező kereskedelmi egysége. Kiváló minőségű áruival és a hozzájuk kapcsolódó vevő centrikus szolgáltatásaival méltán tartozik a régió legjobbjai közé.

Mészi-gomb rövidáru bolt

Rövidáru kereskedelem, gombbehúzás, függönyvarrás, patentozás, ruhajavítás (cipzárcsere, szoknya- és nadrágfelhajtás, egyéb javítások).

Varádics Reformház

Üzletünkben forgalmazunk laktózmentes, gluténmentes, diabetikus termékeket. Vitaminokat, ásványi anyagokat, gyógyhatású készítményeket. Öko mosó- és tisztítószereket. Többféle teát, gyümölcs és zöldséglevet.

Baba-ház

Nálunk mindent megtalál, amire gyermekének szüksége van. Gyermekruhák 56-176-os méretig. Cipők, kocsicipőktől 40-es méretig. Kiegészítők cumitól a kikságyik gyerekülések stb.

H-Elektrománia

Üzletünkben műszaki és háztartási termékek széles választéka megtalálható.

Nyomtatóbolt

A töltött patronok több helyen és városban is átvehetőek.

Baby Center

Célunk a minőségi termékek megfelelő áron történő forgalmazása mellett, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk vásárlóinknak, amelyek a magyar piacon még egyedülállóak. Azonnali gyorsszervíz, 100% Mobilitás Garancia.

Suller-Táp Kft.

Tanácsokkal ötletekkel segítünk a vásárlóknak. Üzletünk széles választékát megtalálja kutyáknak, cicáknak, rágcsálóknak, madaraknak.

iLIFE arc- és testkozmetika

A XXI. századi arc- és testkozmetikában magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk: ránctalanítás, arcfiatalítás, alakformálás, fogyás, narancsbőr hatékony kezelése, zsírbontás, végleges szőrtelenítés, rosacea kezelés.

AlvásStúdió Ágy-Matrac

Az Alvásstúdióban a minőség az első. Hiszünk abban, hogy a minőségbiztosítással kapcsolatos tapasztalataink megkülönböztetnek minket a versenytársainktól, és a különbséget Ön is észreveszi.

Fotósarok

Szolgáltatásainkat folyamatosan igazítjuk vásárlóink igényihez. Filmkidolgozás, eseményekről videófelvétel, fotók készítése. Videó felvételek DVD-re irása, régi képek fényképek felújítása.

Mesterekháza Üvegesműhely

Foglalkozunk üvegcsiszolással, homokfúvással, üvegezéssel és képkeretezéssel. Új tevékenységünk: bélyegzőkészítés, lézer technológiával történő gravírozás.

Tisza Vegyesbolt és DVD kölcsönző

Az alapvető élelmiszereken túl üzletünkben megtalálhatók: tej és hentesárúk, illatszer és vegyi árúk, édességekchipsek, borok, pezsgők és minőségi italok széles választéka.

PERFECTO Női-Férfi Divat

Női-, férfi divatáru - folyamatosan új árukészlet. Hétköznapi és alkalmi ruházat bő választékban. Fiataltól az idősebb korosztályig.

Edit Trend Divatáru Üzlet

Minden héten megújuló árukészlettel várjuk vásárlóinkat! AMNÉSIA, MISSQ, WARP ZONE, X-FACTORY, BLUE-NATURE, MISS REBEL, XOXO táskák, -övek, -kendők.